Известие

Collapse
No announcement yet.

Сервиз Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сервиз Стара Загора

Alfa Romeo 156 2.4 GTD (1998г.)Търся сервиз в Стара Загора,относно Дебитомер.Проверка и почистване.Благодаря
    PS:След смяна на крушка на пепелника светнаха 2-та airbag.При тест-"airbag 1 и 2 не са намерени"...Дай 40 лева за диагностиката...ай чао...остава ти проблема
    Last edited by archibald; d.m.y г., 11:39. Основание: Модел

Венера Сервиз!
    Сливен, Alfa Romeo 156 1.8 TS '00

Comment

Благодаря.

Comment

Милен (Венера Сервиз) намира се в кв. Железник
        alfa romeo 156 1.9 jtd

Comment

Благодарности на Милен и от мен. Сега JTS-a работи като часовник, без претрисания. Закарах му я с гърмене в ауспуха, колата ми пръсна последното гърне, хвана проблема и го реши.
          Благодаря!
          Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
          Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
          Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
            Благодарности на Милен и от мен. Сега JTS-a работи като часовник, без претрисания. Закарах му я с гърмене в ауспуха, колата ми пръсна последното гърне, хвана проблема и го реши.
            Благодаря!
            И какъв беше проблемът?

Comment

Дюза на 4-ти цилиндър, която не винаги затваря при отнемане на газта и хвърля бензин в цилиндъра, който отива назад по генерацията и гърми в ауспуха. Как е локализирал проблема, той си знае.
              Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
              Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
              Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
                Дюза на 4-ти цилиндър, която не винаги затваря при отнемане на газта и хвърля бензин в цилиндъра, който отива назад по генерацията и гърми в ауспуха. Как е локализирал проблема, той си знае.
                Колегата има опит и знае да "чете" данните

Comment

Извинявам се, че отвличам темата но може ли някой да обади телефон на някой от Венера сервиз. Налага се да им закарам колата, но последния път не успяха да ми обърнат внимание т.к. не се бях обадил предварително (пътувах инцидентно до СЗ).
                  Сливен, Alfa Romeo 156 1.8 TS '00

Comment

Е, Ферариста Ники и тук ако не бъркам де

Comment

Working...
                    X